sobota 18. prosince 2010

Uzavření projektu

Po ukončení 2. kola projektu Přijímací pohovor? Žádný problém! čekala organizátory ještě spousta práce na finančním vyúčtování celé akce, zpracování velkého množství fotografií a videozáznamů a samozřejmě propagace celého projektu v obou školách, u jejich zřizovatelů i veřejnosti.
Jsme přesvědčení - a svědčí o tom i kladné ohlasy všech zúčastněných i přihlížejících, že se projekt velmi vydařil, přinesl mnoho nových informací, dovedností, zkušeností a zážitků nejen samotným soutěžícím, ale i pořádajícím školám, a věříme, že partnerství obou škol bude i nadále úspěšně pokračovat v dalších zajímavých projektech, na které se již nyní těšímě! :-)

1 komentář:

  1. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt .... lnfo@lemeridianfds.com
    Whatapps ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat