pondělí 23. srpna 2010

Letní dílna eTwinning 2010

Ve dnech 17. až 20. srpna 2010 proběhla v Trutnově Letní dílna eTwinningu. Za Českoslovanskou akademii obchodní se jí zúčastnily a novou "projektovou energii" načerpaly Vlasta Mikšíčková a Jana Kasslová.
Účastníci – ať už úplní začátečníci, či pokročilí na různých stupních – si na Letní dílně mohli nejen vyzkoušet všechno, co portál eTwinning nabízí, zabývali se metodickými i technickými aspekty projektu eTwinning, pracovali na Desktopu, hledali si na zkoušku projektového partnera, zkusili si registraci svého projektu. Mezi aktivity patřila hlavně vlastní projektová práce ve virtuálním prostředí Twinspace, využívání ICT nástrojů vhodných pro práci na projektu eTwinning. Podstatnou součástí bylo také naučit se, jak úspěšný projekt prezentovat.
Účast na Letní dílně byla hrazena z prostředků Národní agentury pro evropské vzdělávací programy včetně ubytování a stravování.
Prakticky, u počítačů, pod vedením zkušených ambasadorů eTwinning, v příjemném prostředí a s dobrou náladou proběhla i letošní Letní dílna.
Chcete-li se dozvědět více, klikněte ZDE.







1 komentář:

  1. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt .... lnfo@lemeridianfds.com
    Whatapps ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat